Statutair congres ACOD Cultuur: Brusselse cultuurleden opnieuw geïntegreerd

 


Het statutair congres van ACOD Cultuur vond plaats op 29 april 2024. De gehele voormiddag gaven vakbondsverantwoordelijken van de sector er toelichtingen over de historiek, de werking en verwezenlijkingen, de bevoegdheden, het nieuwe kunstwerkattest en de uitdagingen voor de toekomst. Cijfermateriaal en statistieken verschaften duidelijkheid over de werklast en de financiën.


Op het congres werd ook unaniem beslist om ACOD Cultuur Brussel terug op te nemen binnen onze eigen rangen en werking. Wij heten de kameraden van Brussel van harte welkom en bienvenue!

De kandidaten voor onderstaande bestuursmandaten werden allemaal en unaniem door de aanwezigen bestendigd. Dit is vooral een positieve indicatie voor de stabiliteit en het vertrouwen in de werking van ACOD Cultuur.

Het bestuur van ACOD Cultuur:
- algemeen secretaris: Inge Hermans
- adjunct-secretaris: Tristan Faes
- voorzitter: Wies Descheemaeker
- gemandateerde voor Brussel: Andreé Van Voorst Vader
- overige bestuursleden: John Snauwaert, Karsten De Vilder, Christine Lambrechts, Sara Vertongen en Margareta Andersen.

Wij danken iedereen voor de enthousiaste aanwezigheid en de vele positieve reacties die we na afloop mochten ontvangen. Voor leden die graag de congresmap ontvangen: dit kan op eenvoudig verzoek door een mailtje te sturen naar inge.hermans@acod.be.

 

 


Documenten
1920x620-Cultuur.jpg